Aconseguiu la màxima rendibilitat a les vostres propietats amb Serveis Immobiliaris de Lloguer Segur

Lloguer Segur posa a la seva disposició l'oportunitat que estava buscant en el mercat del lloguer residencial a l’Estat espanyol. Els rendiments de l'arrendament d'habitatges, en l'actualitat, poden arribar al 5% amb una gestió de lloguers professional. Utilitzant les eines adequades i les millors solucions immobiliàries aconseguireu el màxim benefici a les vostres propietats.

Gestió integral de lloguer d'habitatges: ens encarreguem de tot el necessari per rendibilitzar els vostres actius immobiliaris

Posem a la vostra disposició un complet i exclusiu paquet de serveis immobiliaris de gestió d'immobles.

Què inclou la gestió integral d'immobles de Lloguer Segur?

Avaluació i qualificació d’habitatges

Començarem assessorant sobre com incrementar la rendibilitat dels habitatges. A més, després d'un complet estudi de mercat, us proposem un preu d'equilibri entre l'oferta i la demanda, que us asseguri en tot moment beneficis de la gestió immobiliària de lloguers.

Gestió d’habitatges

Un assessor personal s'encarrega personalment de fer publicitat de les vostres propietats en els principals portals immobiliaris de lloguer d’habitatges, així com de coordinar les cites amb candidats a llogater i realitzar les visites i les gestions oportunes amb ells.

Anàlisis de riscos

Lloguer Segur té accés als principals fitxers de morositat (Fichero de Inquilinos Morosos, ASNEF i Experian, on consultarem si els inquilins tenen registrada alguna incidència de pagament. A més, a través d'una completa anàlisi de solvència i viabilitat coneixem de primera ma la situació econòmica-laboral dels candidats a llogater. Ens assegurem que signeu el vostre contracte d'arrendament amb un inquilí perfecte que sigui solvent i fiable.

Resolució d’incidències

Gestionem personalment qualsevol incidència que es produeixi durant la vigència del vostre arrendament. Fem un pas més en els serveis immobiliaris agilitzant la resolució de qualsevol contratemps, amb els preus més competitius, els millors professionals i sempre preservant el vostre anonimat. Nosaltres ens encarreguem de la gestió dels lloguers i podreu fer un seguiment a través de la seva àrea privada.

Protecció a propietaris

Lloguer Segur és la primera empresa privada especialitzada en la protecció a propietaris. Gràcies a la nostra professionalització en la gestió d’habitatges en lloguer tots els nostres propietaris tenen garantida el cobrament puntual de les rendes el dia 5 de cada mes.

Assessorament jurídic i financer

Durant tota la vigència dels seus contractes de lloguer va rebre un assessorament immobiliari especialitzat i una assistència jurídica completa i permanent. A més, us oferim una professional orientació fiscal i comptable en tot el que tingui relació amb la gestió d'immobles en lloguer.

Per què escollir Serveis Immobiliaris de Lloguer Segur?

  • Més de 50.000 contractes d'arrendament gestionats.
  • Lloguer Segur és referència per a l'administració pública, institucions i mitjans de comunicació.
  • 0% de morositat en tots els nostres lloguers.
  • Presents a Madrid, Barcelona, València, Sevilla, Alacant, Vitòria, Màlaga i Bilbao amb més de 10.000m2 d'oficines a la seva disposició.
  • Cobrament puntual de les rendes dels dies 5 de cada mes.
  • Àrea privada amb serveis pioners i exclusius de seguiment en directe de la gestió d'incidències de les seves propietats.

Tots els propietaris
de Lloguer Segur
cobrar la seva renta en:

Voleu gaudir d’un
Lloguer Segur?

Ompliu les dades i us contactem


 

En Lloguer Segur apostem firmament per la continua millora dels nostres processos i el compromís per la qualitat dels mateixos


Agent homologat FIM