Primera empresa privada especialiTzada en la protecció a propietaris

Lloguer Segur és la primera empresa privada especialitzada en la protecció a propietaris, pionera en la implantació de mesures preventives per evitar la morositat. Com a única empresa professional del lloguer a l’Estat espanyol, amb els seus serveis garantits i certificats amb el segell de qualitat ISO 9001, Lloguer Segur ofereix tot el necessari per garantir la tranquil·litat de l'arrendador.

Pertanyent a Grupo Enacom, Lloguer Segur posa a la vostra disposició el seu equip directiu. Si teniu qualsevol dubte, pregunta o suggeriment contacteu de manera directa i personal amb els responsables dels diferents departaments.

DIRECCIÓ GENERAL

gustavo rossi
Gustavo Rossi
President

“Sóc Gustavo Rossi, President de Lloguer Segur, si teniu cap dubte sobre l’empresa podeu contactar amb mi. Gràcies.”

Antonio Carroza
Antonio Carroza
Conseller Delegat

“Sóc Antonio Carroza, Conseller Delegat de Lloguer Segur, conec tots els secrets de l'empresa i podria ajudar en el que necessiteu. Gràcies."

Sergi Gargallo
Sergi Gargallo
Director General

“Meu nom és Sergi Gargallo i sóc el Director General. Estic a vostra disposició per a resoldre qualsevol pregunta, no dubteu en escriure. Gràcies."

RESPONSABLES D’ÀREA

Sergio Lusilla
Sergio Lusilla
Área Jurídica

"Sóc Sergio Lusilla, Responsable de l'Àrea Jurídica des d'on estarem encantats d'ajudar a resoldre qualsevol problema. Moltes Gràcies."

David Caraballo
David Caraballo
Director Comercial

"Sóc David Carballo i com a Director Comercial estic a la seva disposició per assessorar-lo sobre el lloguer. Gràcies."

Antonio Crespo
Jose Antonio Crespo
Gestor de Grans Comptes

"Hola, em dic José Antonio Crespo, Gestor de Grans Comptes de Lloguer Segur. Davant de qualsevol dubte deixeu-me les vostres dades. Gràcies."

Enrique Rodriguez
Enrique Rodríguez
Responsable d’Administració

"El meu nom és Enrique Rodríguez, pot consultar qualsevol qüestió de l'Àrea d'Administració. Escriviu-me sense problemes. Gràcies."

Maria Fuente
María Fuente
Responsable de RRHH

"Com a responsable de Recursos Humans sóc aquí per ajudar-te a resoldre qualsevol dubte sobre l'àrea. Escriviu-me. Gràcies."

Carolina Delgado
Carolina Delgado
Responsable de ATC

"Hola, em dic Carolina Delgado, responsable de ATC a Lloguer Segur, si té algun problema o dubte sobre l'empresa, em pot escriure. Gràcies."

Te alguna consulta?

He llegit i accepto l' avís legal i la Política de Protecció de Dades

Tots els propietaris
de Lloguer Segur
cobrar la seva renta en: