Primera empresa privada especialiTzada en la protecció a propietaris

Lloguer Segur és la primera empresa privada especialitzada en la protecció a propietaris, pionera en la implantació de mesures preventives per evitar la morositat. Com a única empresa professional del lloguer a l’Estat espanyol, amb els seus serveis garantits i certificats amb el segell de qualitat ISO 9001, Lloguer Segur ofereix tot el necessari per garantir la tranquil·litat de l'arrendador.

Pertanyent a Grupo Enacom, Lloguer Segur posa a la vostra disposició el seu equip directiu. Si teniu qualsevol dubte, pregunta o suggeriment contacteu de manera directa i personal amb els responsables dels diferents departaments.

Direcció General

Gustavo Rossi

President
Gustavo Rossi

“Sóc Gustavo Rossi, President de Lloguer Segur, si teniu cap dubte sobre l’empresa podeu contactar amb mi. Moltes Gràcies.”

Antonio Carroza

Conseller Delegat
Antonio Carroza

“Sóc Antonio Carroza, Conseller Delegat de Lloguer Segur, conec tots els secrets de l'empresa i podria ajudar en el que necessiteu. Moltes gràcies. "

Sergi Gargallo

Director General
Sergi Gargallo

“El meu nom és Sergi Gargallo i sóc el Director General. Estic a la vostra disposició per a resoldre qualsevol pregunta, no dubteu en escriure. Moltes Gràcies. "

Responsables d’àrea

Sergio Lusilla

Àrea Jurídica
Sergio Lusilla

"Sóc Sergio Lusilla, Responsable de l'Àrea Jurídica des d'on estarem encantats d'ajudar a resoldre qualsevol problema. Moltes Gràcies. "

David Carballo

Director Comercial
David Carballo

"Sóc David Carballo i com a Director Comercial estic a la seva disposició per assessorar-lo sobre el lloguer del seu pis. No dubti a fer-me qualsevol consulta. Moltes Gràcies. "

José Antonio Crespo

Gestor de Grans Comptes
José Antonio Crespo

"Hola, em dic José Antonio Crespo, Gestor de Grans Comptes de Lloguer Segur. Davant de qualsevol dubte deixeu-me les vostres dades i em posaré en contacte. Moltes Gràcies. "

Enrique Rodríguez

Responsable d’Administració
Enrique Rodríguez

"El meu nom és Enrique Rodríguez, pot consultar qualsevol qüestió de l'Àrea d'Administració. Escriviu-me sense problemes. Moltes Gràcies. "

María Fuente

Responsable de RRHH
María Fuente

"Com a responsable de Recursos Humans sóc aquí per ajudar-te a resoldre qualsevol dubte sobre l'àrea. Escriviu-me. Moltes Gràcies. "

Carolina Delgado

Responsable de ATC
Carolina Delgado

"Hola, em dic Carolina Delgado, responsable de ATC a Lloguer Segur, si té algun problema o dubte sobre l'empresa, em pot escriure. Moltes Gràcies. "

Te alguna consulta?

Tots els propietaris
de Lloguer Segur
cobrar la seva renta en: