LLOGUER SEGUR és llogar amb seguretat

Lloguer Segur Protecció a Propietaris

Tindreu les millors garanties en el lloguer

Un dels nostres objectius és evitar la morositat en el lloguer a tots els nostres propietaris i ajudar-los a gaudir d'un lloguer protegit. Lloguer Segur és la primera empresa privada especialitzada en la protecció a propietaris i pionera en la implantació de mesures preventives per evitar la morositat.

Gràcies a un exclusiu i innovador sistema de gestió, garantim a tots els nostres propietaris el cobrament puntual de las rendes el dia 5 de cada mes i 0% de morositat.

Promoció de l’immoble

Un anunci atractiu, un llibre de fotos immobiliari i professional, gestió de visites… Un assessor especialitzat s’encarregarà de promocionar el seu habitatge en els principals portals immobiliaris fins trobar al inquilí perfecte.

Recerca i selecció del llogueter perfecte

El secret d'un lloguer segur és tenir un llogater perfecte. A través d'un exhaustiu scoring financer o anàlisi de solvència i viabilitat, comprovarem que el candidat a llogater és fiable i no un inquilí morós per poder llogar de forma segura. A més, consultant els principals fitxers de morositat, com Fichero de Inquilinos Morosos (FIM), Experian o ASNEF, coneixerem els seus antecedents com a pagador i com a inquilí; amb la possibilitat d'inscriure als inquilins que no paguen en ells.

Elaboració del Contracte

Per evitar problemes en el lloguer, és fonamental que totes les clàusules del contracte d'arrendament estiguin d'acord amb el que estableix llei. Des del nostre Departament Jurídic, format pels millors advocats experts en la Llei d’Arrendaments Urbans, és redactarà el seu contracte de lloguer. D'aquesta manera estareu segurs que s'exposen els drets de l'arrendador, els drets de l'inquilí i les obligacions de tots dos de forma clara i senzilla.

Gestió integral del lloguer

Amb el nostre servei de gestió integral del lloguer fem un pas més per simplificar la part més complexa del procés: les incidències. Opcionalment, i sota la vostra sol·licitud, gestionem qualsevol incidència que passi al vostre pis de lloguer fins solucionar-la, beneficiant-se de les millors avantatges de pagament gràcies als nostres especialistes en gestió patrimonial d’immobles.

Àrea privada

Des de la seva àrea privada podreu comunicar-vos amb el vostre inquilí a través d'una exclusiva i pionera eina de comunicació interna i anònima, d'aquesta manera eliminem la necessitat de donar a l'inquilí un contacte telefònic o correu electrònic i s'agilitzen els tràmits deixant constància de tot per escrit. A més, podreu seguir la tramitació d'incidències en temps real si decidiu encarregar a Lloguer Segur la gestió integral del vostre lloguer, consultar el vostre contracte d'arrendament, descarregar el vostre informe fiscal i moltes més facilitats pensades exclusivament per a vostè.

Tots els propietaris
de Lloguer Segur
cobrar la seva renta en:

 
He llegit i accepto l'avís legal i la Política de Protecció de Dades

Ompliu les dades i us contactem

 

En Lloguer Segur apostem firmament per la continua millora dels nostres processos i el compromís per la qualitat dels mateixos


Agent homologat FIM