Primera empresa privada especialiTzada en la protecció a propietaris

Lloguer Segur és la primera empresa privada especialitzada en la protecció a propietaris, pionera en la implantació de mesures preventives per evitar la morositat. Com a única empresa professional del lloguer a l’Estat espanyol, amb els seus serveis garantits i certificats amb el segell de qualitat ISO 9001, Lloguer Segur ofereix tot el necessari per garantir la tranquil·litat de l'arrendador.

Pertanyent a Alquiler Seguro Grupo, Lloguer Segur posa a la vostra disposició el seu equip directiu. Si teniu qualsevol dubte, pregunta o suggeriment contacteu de manera directa i personal amb els responsables dels diferents departaments.

DIRECCIÓ GENERAL

gustavo rossi

Gustavo Rossi
President
“Sóc en Gustavo Rossi, President de Lloguer Segur, si té qualsevol dubte sobre l'empresa, pot contactar amb mi. Moltes gràcies.”

Antonio Carroza

Antonio Carroza
Conseller Delegat

“Sóc Antonio Carroza, Conseller Delegat de Lloguer Segur, conec tots els secrets de l'empresa i podré ajudar-lo en el que necessiti. Moltes gràcies."

Sergi Gargallo

Sergi Gargallo
Director General

“El meu nom és Sergi Gargallo i sóc el Director General. Estic a la seva disposició per a resoldre qualsevol pregunta, no dubti a escriure'm. Moltes Gràcies."

RESPONSABLES D’ÀREA

David Caraballo

David Caraballo
Director Comercial
"Sóc en David Caraballo i com a Director Comercial estic a la seva disposició per a assessorar-lo sobre el lloguer del seu pis. No dubti a fer-me qualsevol consulta. Gràcies."

Jesús Rodriguez

Jesús Martí
Responsable d’Administració

"Sóc Jesús Martí, Gestor de Grans Comptes. Davant qualsevol dubte deixi'm les seves dades i em posaré en contacte amb vostè. Moltes Gràcies."

Vicente Galán

Vicente Galán
Responsable Comptabilitat
“El meu nom és Vicente i sóc el responsable de l'Àrea de Comptabilitat. Estaré encantat de resoldre-li qualsevol dubte. Moltes gràcies.”

 

Daniel Sáez

Daniel Sáez
Responsable Formalització i Fidelització

“Sóc en Daniel Sáez, si té qualsevol dubte relatiu al seu contracte de lloguer, no dubti a escriure'm. Estaré encantat d'ajudar-lo.”

Javier Porras

Javier Porras
Director de Comunicació

“Com a Director de Comunicació, estaré encantat d'atendre els seus suggeriments. No dubti a escriure'm.”

Enrique Rodríguez

Enrique Rodríguez
Resp. D'Administració

"Sóc Enrique Rodríguez, pot consultar-me qualsevol qüestió de l'Àrea d'Administració. Escrigui'm sense objeccions. Moltes Gràcies."

 

Alejandro Rodríguez

Alejandro Rodríguez
Responsable de RH

"Com a responsable de Recursos Humans estic per a ajudar-lo a resoldre qualsevol dubte sobre l'àrea. Escrigui'm. Moltes Gràcies."

Carolina Delgado

Carolina Delgado
Responsable de ATC

"Sóc Carolina Delgado, Responsable d'Atenció al Client. Si té qualsevol problema o dubte sobre l'empresa, pot escriure'm. Moltes Gràcies."

 

Te alguna consulta?

He llegit i accepto l' avís legal i la Política de Protecció de Dades

Tots els propietaris
de Lloguer Segur
cobrar la seva renta en: